Aanbevolen : Auto onderdelenwaarde auto berekenen

Chevrolet Nubira Motor

Published Apr 12, 22
7 min read

Display Peugeot 307

Bovendien zou het artikel diezelfde dag nog worden verzonden, maar dat bleek toch niet het geval te zijn - Autosloperij Rotterdam. Na ruim 10 dagen kwam de spiegel. Inmiddels had ik ergens anders een spiegel besteld, zodat ik weer kon rijden. De levering van auto-onderdelen24. nl heb ik op hun advies geweigerd, dat zou het snelst gaan qua afwikkeling van mijn retourbetaling.

Ik word via de mail (telefonisch zijn ze inmiddels niet meer te bereiken, er is enkel nog een mailadres waarop je kunt reageren) met allerlei smoesjes afgescheept. Ik heb de levering op 16 maart geweigerd bij DPD. Nu krijg ik steeds te horen dat de order nog niet retour is ontvangen van DPD.

Wanneer ze gaan betalen kunnen ze nog steeds niet aangeven. Fiesta Thermostat Housing. Hele slechte service en ze doen absoluut niet wat ze beloven. Fiesta Thermostat Housing. door » 03 apr 2018 15:17 Gezien de porto kosten zou ik niet online een spiegeltje bestellen....Bij andere bestel ik meestal boven de €200,- voor complete buurt en zo......Geen probleem, meestal binnen 1 week en 1 spiegel, die haal ik plaatselijke automaterialen handel wel...

Wilde toen meteen bestellen maar eenmaal aangekomen in het winkelwagentje was het ineens 135 euro . Ik heb hier meteen een mail over gestuurd naar hun dat dat niet klopte met hun aanbieding - Fiesta Thermostat Housing. Kreeg de volgende dag bericht van hun dat de prijzen wel eens veranderen bij hun .

Toen ik vertelde dat ik het niet eens was met hoe hun dit maar zo van tafel vegen ging het gesprek ineens over in het Engels en vertelden ze mij in het Engels dat ze geen Nederlands begrepen . Heb het een beetje in het Engels uitgelegd hoe het is gegaan maar wederom vinden ze het heel normaal om mensen een aanbieding te doen met een tijdslimiet en zich daar dan zelf niet aan te houden (Fiesta Thermostat Housing).

Nu weer verschillende malen contact gehad met hun (in verschillende talen weer )maar ze blijven het normaal vinden om de sjoemelen met hun aanbiedingen . Kreeg een mail van hun dat ik over de kwestie gebeld zou worden door hun als ik mijn telefoonnummer zou doorgeven - Fiesta Thermostat Housing. heb dit gedaan en werd voor in de middag gebeld door iemand die helemaal nergens van af wist en de kwestie helemaal niet kent .

Later kreeg ik weer een mail dat ze toch een paar keer hadden gezegd dat de prijzen soms veranderen . Echt een waardeloos slecht bedrijf die de mensen voor de gek houden met aanbiedingen waar ze zich niet aan houden . Op hun site staat ook wel dat ze met geen een geschillencommissie mee werken aan oplossingen voor hun schimmige praktijken .

Heb 2 weken geleden onderdelen besteld bij reservdelar24. se (autodoc) Bleek een binnenscherm van een spatbord niet te passen - Fiesta Thermostat Housing. Het onderdelen nummer van het binnenscherm klopte wel met wat ik had besteld, maar het scherm zag er totaal anders uit als op de foto van de site. Ge-chat en gemaild met reservdelar.

Motorblok Renault Trafic

Had ook een "säkert köp" (zekere koop afgesloten voor 6 euro), waarvan ik dacht dat het garantie gaf tot het terugsturen van het onderdeel (Fiesta Thermostat Housing). Dat klopte, alleen wel op eigen kosten. Dat terugsturen vanuit Zweden naar Duitsland kost dus 2x zoveel als het binnenscherm. Dus dat ging em niet worden.Dan maar het dubbele of meer voor een origineel onderdeel. Voel me wel behoorlijk genaaid. Dus voor degene die wat bij autodoc wil bestellen. Je krijgt niet altijd wat je op de foto ziet. 12 mar 2019 17:08 door » 09 apr 2019 16:34 Onderdelen van mijn fiat ducato bestel ik altijd bij https://www.De prijzen en kwaliteit is ook prima 02 nov 2018 17:44 Nederbelg! door » 09 apr 2019 19:45 Winparts? Prima en voordelige dak dragers maar niet altijd goedkoopste. Het beste is om meerdere te kijken, niet elke website heeft alle onderdelen of is met sommige dingen erg duur. Verder heb ik even op achter remmen gekeken en alle 5 vaak door mijn gebruikte geven nog steeds Schijfremmen aan terwijl er met dat kenteken toch echt al 17 jaren lang trommels achter zitten! Ook de aandrijf assen, rechts perfect, maar links 38 mm tekort en niet leverbaar, moet echt los revisie set kopen of alle 5 aanbieders terug sturen! Ook de porto kosten en grens gratis leveren verschilde dus ook dat kan bepalen waar ik koop - Fiesta Thermostat Housing.

Die kosten bij plaatselijke normaal niet goedkope Brezan €1,38 dus ook daar kom ik wel eens! Ik ga echt geen auto uitlijnen als een nieuwe rubber hoesje voldoende is. 10 apr 2014 18:00 door » 09 apr 2019 22:26 Heb gasveren bij ze besteld en na 5 dagen ontvangen .

Heb gebeld voor bepaald type ,antwoord gewoon in het nederlands. Niks mis met dat bedrijf . 10 nov 2008 20:46 door » 16 apr 2019 15:02 L.S.Op 11-04 -2019 remblokken besteld,betaald en moeten wachten tot vandaag (16-04)..!!24 staat kennelijk voor 24 dagen aan hun vervoeder ligt het niet , die bezorgt snel en met een ongekend precies trackingsysteem;mijn complimenten DPD!! Gisteren gebeurde er iets op tracking , de zending was op 12-04 aangemeld en vervolgens tot gister oorverdovend stil..!! Eenmaal in handen van DPD werd er gelijk gecommuniceerd dat er vandaag bezorgd zou worden ; chauffeur was onderweg en had nog 8 adressen die aangegeven staan dan was ik aan de beurt , perfect op tijd,beter tracking systeem heb ik nog nooit eerder meegemaakt..! Waarom er van 12-04 tot en met 15-04 niets gebeurde blijft een groot raadsel en maakt dat ik nooit meer bestel bij autodoc. Demontage auto’s.

Had gister nog gemaild met autodoc24 en vroeg waar mijn remblokken bleven : ene [Tekst verwijderd] verzekerde dat ik ze binnen 3/4 (!!) dagen tegemoet kon zien..!! Hij vroeg ook nog of ik nog andere'klachten'had (Fiesta Thermostat Housing)..!! Wat 'n[Tekst verwijderd] zijn dit stel [Tekst verwijderd] , eens maar nooit weer.! Als je snel onderdelen nodig hebt is autodoc.

Auto onderdelen kopen bij Van Gils Automotive BV Spiegelstraat 6 2631 RS Nootdorp

Address: Spiegelstraat 6 2631 RS Nootdorp
Phone: 085 - 130 13 00
Email: verkoop@vangilsautomotive.nl
Auto onderdelen

Je eindoordeel lezende . (Fiesta Thermostat Housing)... omdat je bestelling een paar dagen vertraagd is? Sorry hoor, maar klagen klagen klagen over bedrijven en als iets niet de volgende dag op de stoep ligt andere uitmaken voor [Tekst verwijderd]. Ik denk dat jij geen spiegels in huis hebt. Laatst gewijzigd door Radar op 16 apr 2019 18:05, 1 keer totaal gewijzigd.Mits voorradig wordt het binnen 1 a 2 dagen verzonden . Dus wat is het probleem , u hebt niet goed de leveringsvoorwaarden gelezen . En transportkosten, u had het ook zelf kunnen halen in Berlijn . 12 aug 2019 15:45 door » 12 aug 2019 15:53 Ik wordt er gek van.

Auto Naar De Sloop - Zo Krijg Je Er Het Meeste Geld Voor

Ik bestel altijd bij my-parts (Fiesta Thermostat Housing). nl voordeel is dat een Nederlandse bedrijf is, ze hebben goedkope onderdelen net zoals die Duitse sites. 08 jul 2019 11:59 door » 10 sep 2019 11:07 Ik heb wederom ook een slechte ervaring met Autodoc. nl (zelfde bedrijf) ;Ik ontving de verkeerde remschijven voor mijn auto waardoor die na 2 maanden al krom begonnen te trekken - Fiesta Thermostat Housing.

Ik ben namelijk geen auto expert en vertrouwde daarom op hun website. Achteraf dit bij hun gemeld, maar ze wilde absoluut geen service lenen en dat het bestellen mijn verantwoorde is. Ze vertelde dat hun site alleen 100% te vertrouwen is als je op chassisnummer zoekt, maar dit kan helemaal bij hen! Later kreeg ik nog een mailtje waarin iemand vertelde welke schijven wel voor mijn auto bedoeld zouden zijn en die waren niet eens de goede grote, echt bizar dat zo een grote webshop zo amateuristisch handelt. Fiesta Thermostat Housing.

even zoeken welke deze keer voordelig is. Vaak zijn goedkope onderdelen duurdere porto kosten...

Altijd spannend, om auto-onderdelen online te kopen. Toch? Niet bij Original Car Parts. Met het grootste aanbod aan originele auto-onderdelen en accessoires ben je er bij ons van verzekerd dat je altijd de beste onderdelen thuis geleverd krijgt en geen onderdelen koopt die je auto ernstig kunnen beschadigen of waardevermindering veroorzaken.

Bovendien geniet je bij Original Car Parts van de beste service. Van Abarth en Fiat tot aan Ford, Opel en Renault Ben je op zoek naar velgen, instaplijsten, spoilers of misschien juist nieuwe vloermatten, spatlappen of motoronderdelen voor je Kia, Opel, Hyundai of Peugeot? Je kunt het zo gek niet bedenken, of Original Car Parts kan het voor je leveren.

Navigation

Home

Latest Posts

Auto Avant Export

Published Mar 18, 23
3 min read

Auto Verkopen Alphen Aan Den Rijn

Published Feb 19, 23
10 min read

Auto Nl Export

Published Feb 14, 23
6 min read