Aanbevolen : Auto onderdelenwaarde auto berekenen

Taxi Rotterdam Den Haag

Published Dec 13, 22
6 min read

Table of Contents


Taxi Apeldoorn

In [...] 04 jun De voertuigen van het failliete taxibedrijf Verhoef uit Uithoorn blijven voorlopig rijden. Zo komt [...] 13 jun Taxi Kaijer heeft branche- en streekgenoot Taxi Pronk overgenomen. Sinds 1 juni maken de [...] 15 mrt Hoewel taxiverzekeringen alsmaar duurder worden, ziet staatssecretaris staatssecretaris Stientje van Veldhoven geen reden om [...] 07 jun Ouderen en wmo-pashouders in de regio Drechtsteden gaven de Drechthopper in 2017 gemiddeld een [...] 11 feb Acht gemeenten in Noord-Holland zijn een aanbesteding gestart voor extra vervoercapaciteit voor de Regiorijder.

Zo denken veel [...] 01 okt Pro, Media Group, uitgever van onder meer Taxi, Pro, is per 1 oktober de nieuwe eigenaar [...] 07 sep Aan de indicatie van vervoervolumes in aanbestedingen kunnen door een taxibedrijf geen rechten worden [...] 27 dec De eerste helft van 2018 draaide om het gebrek aan betaalbare taxiverzekeringen, de strijd [...] 19 feb Honderden taxichauffeurs uit met name de grote steden hebben op het Malieveld in Den [... taxi middelburg.] 20 mei In Breda is een 28-jarige fietser om het even gekomen bij een aanrijding met een [...] 26 apr Een taxichauffeur die zich in recente jaren schuldig maakte aan hennepteelt en een snelheidsovertreding, [...] 30 okt De gemeente Amsterdam heeft terecht het besluit genomen om oudere touringcars en dieseltaxi’s per [...] 15 jul Taxibedrijf van Gerwen en de gemeente Veldhoven zitten nog steeds niet op één lijn [... taxi middelburg.] 15 sep Bij een aanrijding tussen een lesauto en een taxi in Amsterdam zijn de inzittenden [...] 18 dec Gamis el Bouakili, directeur van Schiphol, Taxi / TCS, werd onlangs verkozen tot The Other [...] 28 sep De touringcarsector kan, als het om veilig vervoer gaat, nog veel leren van de [...] 09 okt Bij het verkopen van een taxi kan de nodige rompslomp komen kijken.

Deze auto heeft [...] 05 feb Sinds kort is IIVN actief als zelfstandige inspectie-instelling voor taxikeurmerk TX-Keur. Tot voor kort [...] 04 mrt De organisatie was vanwege het matige weer nog bang voor een slechte opkomst, maar [...] 30 aug De taxi’s van Taxicentrale Amsterdam maken vanaf nu onderdeel uit van het aanbod van [...] 14 nov In de verwarring na een aanrijding tussen een politieauto en een taxibus verdween die [...] 27 nov In Frankrijk is een 24-jarige man opgepakt die wordt verdacht van de moord op [...] 04 jun Mobility as a Service, duurzaamheid en anders aanbesteden zijn belangrijke thema’s in de Nederlandse [...] 01 mei Een conflict tussen een taxihost en een taxichauffeur op Schiphol is de chauffeur op [...] 10 sep De touringcars die NS inzet bij werkzaamheden of storingen rijden met ingang van het [...] 28 mei De gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen hebben hun doelgroepenvervoer voorlopig gegund aan Hala Zeeland [...] 04 dec Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat is vol lof over de manier [.. taxi middelburg..] 20 sep Kiwa heeft een alternatief voor de boordcomputer taxi ontwikkeld.

13 dec Volgens de taxisector in Vlaanderen komen de plannen van minister Weyts om de taximarkt [...] 24 apr Taxi Wegman zal een doorstart maken.

De komende dagen [ (taxi middelburg)...] 14 mei Taxibedrijf Van Gerwen zegt het leerlingenvervoer in Veldhoven goed uit te voeren. Maar volgens de [...] 06 jun Taxichauffeurs op Eindhoven Airport zeggen steeds meer last te hebben van ronselaars die hen [...] 04 jul De gemeente Amsterdam breidt het aantal inrijverboden voor touringcars in het centrum uit.

Taxi Papendrecht

Om één van de daders te [...] 12 jun De kantonrechter te Enschede heeft onlangs een verzoek tot ontbinding van een ‘slapend dienstverband’ [...] 09 apr Acht gemeenten in de regio Gooi- en Vechtstreek willen hun doelgroepenvervoer mogelijk in eigen [ (taxi middelburg)...] 15 aug De achtste editie van het IRU International Taxi Forum zal op vrijdag 2 november [...] 27 jun Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid verwacht niet dat het zorgvervoer flink duurder wordt [...] 09 jul Het Limburgse doelgroepenvervoer is voor in elk geval vijf jaar gegund aan in totaal zes [...] 17 jul Het regiotaxivervoer in elf Noord-Brabantse gemeenten wordt momenteel voor een nieuwe contractperiode van drie [...] 01 jul De registratie voor deelname aan Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer 2019 is [...] 08 feb Het wordt voor zzp’ers niet verplicht om pensioen op te bouwen.

Die 27 dec De gemeenten Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Zeewolde en provincie Flevoland gaan door met de opzet [...] 18 sep De gemeente Midden-Groningen wil een deel van het wmo-vervoer niet meer door taxibedrijven, maar [...] 27 feb Het wmo-vervoer van de gemeente Den Haag is voor de komende jaren gegund aan [...] 27 dec Voor ondernemers in het taxi- en zorgvervoer bood 2018 weer voldoende uitdagingen (taxi middelburg).

400 auto’s 04 jun Het Nationaal Congres Contractvervoer 2019 vindt plaats op donderdag 10 oktober in Expo Houten, [...] 29 aug Ze staan er allemaal, de nieuwste, mooiste en meest populaire zakenauto’s van dit moment.Deze dienst [...] 24 jun Verschillende gemeenten hebben de afgelopen tijd hun leerlingenvervoer voor de komende jaren gegund. Munckhof [...] 24 jan SP-Kamerleden Cem Laçin en Mahir Alkaya willen graag weten wat de regering vindt van [...] 10 mei De internationale brancheorganisatie voor het wegvervoer IRU brengt een nieuwe certificering voor touringcarchauffeurs op [...] 31 jul De lantaarnpalen langs de snelwegen in ons land gaan ’s avonds en ’s nachts [...] 08 jun In New York hebben de afgelopen vijf maanden vijf taxichauffeurs zelfmoord gepleegd omdat ze [...] 18 jun Verschillende opdrachten van het onlangs failliet verklaarde Taxi De Roo zijn inmiddels bij andere [...] 13 sep In Eindhoven is nu een jaar het systeem met Toegelaten Taxi Organisaties (TTO’s) van [...] 01 apr Zilveren Kruis heeft het inkoopdocument voor haar zittend ziekenvervoer gepubliceerd.

Navigation

Home

Latest Posts

Auto Avant Export

Published Mar 18, 23
3 min read

Auto Verkopen Alphen Aan Den Rijn

Published Feb 19, 23
10 min read

Auto Nl Export

Published Feb 14, 23
6 min read